Τηλ. 210 9533036 Fax 210 9533059 Κιν. 6947931755

 

Ξεκινήσαμε από το 2001 να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μέσα σε μια αγορά που συνεχώς εξελίσσεται και διαφοροποιείται, ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί, να ενημερώνεται, να συγκρίνει, για να επιλέγει το καλύτερο, από την άποψη τιμής και ποιότητας (Value Price) στο σωστό χρόνο. Αυτό όμως απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και διαρκή πληροφόρηση, καθώς και σπατάλη πολύτιμου χρόνου, από τον ελάχιστο που διαθέτει ο σύγχρονος άνθρωπος.

 

Αυτή ακριβώς είναι η δική μας δουλειά.

 

Με όπλο την εξειδίκευση, την πείρα, την σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχουμε οικοδομήσει στην αγορά, αλλά και με τεράστιο διαπραγματευτικό ατού ΕΣΑΣ τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας. Βρισκόμαστε σε διαρκή ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα όλων των μεγάλων και αξιόπιστων εταιριών των κλάδων που δραστηριοποιούμαστε, συγκρίνουμε, επιλέγουμε, διαπραγματευόμαστε εκπτώσεις και προσφορές μοναδικές, τις οποίες τις μετακυλύουμε στους πελάτες μας.

 

Με αυτό τον τρόπο όλοι μας επιτυγχάνουμε πολλαπλά οφέλη. Κερδίζουμε χρόνο, χρήματα και δημιουργούμε μακρόχρονες σχέσεις συνεργασίας, καθώς καθημερινά προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε, επεκτείνοντας έτσι διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

 

Το γεγονός ότι είμαστε πλήρως ανεξάρτητοι επαγγελματίες και δεν δεσμευόμαστε με καμία εταιρία, για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της, μας δίνει την ευελιξία, τη δυνατότητα αλλά και το συγκριτικό πλεονέκτημα να εξασφαλίζουμε τα ποιοτικότερα και ανταγωνιστικότερα προϊόντα της αγοράς σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, με αποκλειστικά κερδισμένους εσάς.